La Junta Directiva del Club demana la dimissió del regidor d’Esports per prohibir un stand del club en les 24 Hores Esportives

La Junta Directiva del club vol manifestar:

Les 24 Hores Esportives han sigut, tradicionalment, la gran festa anual i participativa de l’esport de la nostra ciutat. Amb aquesta intenció, el nostre club pretenia instal·lar un stand informatiu, com van fer l’any passat altres clubs de la ciutat, amb la idea de facilitar informació a tots aquells joves interessats en la pràctica del bàsquet, especialment els que han acabat l’etapa dels Jocs Escolars. Després de sol·licitar-ho als directius de la Regidoria, aquest dilluns la Regidoria d’Esports ens va enviar un breu correu electrònic desestimant la petició sense cap argumentació administrativa, jurídica ni tècnica.

Davant aquesta actuació, clarament de menyspreu i censura al nostre club, la Junta Directiva ha acordat:

– Demanar al regidor d’Esports la seua dimissió per aquest injustificat acte de censura, darrere del qual s’amaga un clar interés de beneficiar un altre club local que el mateix regidor ha reconegut, públicament, que ha impulsat la seua creació.

– En cas contrari, exigir a l’alcalde d’Alcoi el cessament del regidor d’Esports per aquesta actuació que la Junta directiva del club considera antidemocràtica.

– Retirar els seus equips de les competicions programades a les 24 Hores Esportives d’Alcoi.

4 comentaris

Filed under General

4 responses to “La Junta Directiva del Club demana la dimissió del regidor d’Esports per prohibir un stand del club en les 24 Hores Esportives

  1. Raul

    Cabe resaltar que esta decisión no es solo por este hecho, sino por la persecución que sentimos desde la concejalía hacia nuestro club. Todas las actividades se realizan los días de entreno nuestro restandonos asistencia al entreno o a la actividad, se nos deniega todo lo que solicitamos y al final tenemos que decir ¡YA ESTA BIEN!.

  2. pedro

    Sobre el último punto… ¿esas competiciones son las que se juegan el sábado de esta semana?

    • cabalcoi

      Sí, muy a pesar nuestro no participaremos. Pero llevamos todo el año así. Hasta que hemos dicho “prou” .

  3. miquel

    Desde aquí mi apoyo a la junta directiva por esa decisión.
    Ahora hay que poner toda la fuerza de nuestro club en esa final, y pensar que, sea cual sea el resultado, es un gran triunfo el estar en ella (pese a quien pese) y la recompensa a un año de esfuerzos continuados, saltando obstáculos y zancadillas de los mandamases.
    ¡A la final, todos!

Deixa un comentari